Buitengewone Horeca

Gemeente Leiden zoekt horecaondernemer voor de horeca in het nieuw te realiseren Indoor Sportcentrum Leiden.
Aan de Telderskade verrijst binnenkort het nieuwe Indoor Sportcentrum. Een sportief knooppunt voor de Leidse sportverenigingen, het Leonardo College (voortgezet onderwijs), mbo Rijnland, top-basketbalclub ZZ Leiden, een sportmedisch centrum en horecafaciliteiten. De bouw kan deze zomer starten.

De gemeente Leiden is daarom per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde horecaondernemer met interesse voor sport en die de horeca in het nieuwe sportcomplex wil gaan exploiteren.

Het Indoor Sportcentrum bestaat uit een topsport- en breedtesporthal, diverse multifunctionele ruimten, een sportmedisch centrum en horecafaciliteiten op de begane grond en tribunes. Alle niveaus van sport (van topsport tot en met recreatiesport) ontmoeten elkaar op één locatie. Uiteraard mag daarbinnen een gezellige, sfeervolle en bruisende horecavoorziening niet ontbreken. Deze geweldige sportlocatie biedt vanaf januari 2023 jaarlijks onderdak aan vele sporters, leerlingen en bezoekers uit Leiden en de regio.

De gemeente Leiden vraagt grote betrokkenheid van haar samenwerkingspartners en wil daarom de nieuwe horecaondernemer in het bouwproces selecteren.

Is uw enthousiasme gewekt? Informatie over de uitvraag en de selectieprocedure kunt u opvragen via r.de.ruig@leiden.nl, kwartiermaker exploitatie.