Buitengewone Horeca

 Gemeente Leiden zoekt horecaondernemer voor de horeca in het nieuw te realiseren combibad en ijshal De Vliet.
Aan de Vliet verrijst binnenkort naast het gerenoveerde 50 meter buitenzwembad een nieuwe schaatshal en een nieuw binnenzwembad in één gebouw. De bouw van dit bijna energie neutrale gebouw kan deze zomer starten.

De gemeente Leiden is daarom per direct op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde horecaondernemer met interesse voor sport die de horeca in het nieuwe sportcomplex wil gaan exploiteren.

Sportcomplex combibad en ijshal De Vliet bestaat uit een binnenzwembad en ijshal van (inter)nationaal niveau. De twee-laags ijshal en binnenzwembad van 35 x 25 meter, horecavoorziening verdeeld over 2 verdiepingen en multifunctionele ruimtes combineren alle elementen voor een toonaangevende sportvoorziening met een duidelijke regionale functie. Alle niveaus van sport (van topsport tot en met recreatiesport) ontmoeten elkaar op één locatie. Uiteraard mag daarbinnen een gezellige, sfeervolle en bruisende horecavoorziening niet ontbreken. Deze geweldige sportlocatie biedt vanaf 1e kwartaal 2023 jaarlijks onderdak aan meer dan tweehonderdduizend sporters uit Leiden en de regio.

De gemeente Leiden vraagt grote betrokkenheid van haar samenwerkingspartners en wil daarom de nieuwe horecaondernemer in het bouwproces selecteren.

Is uw enthousiasme gewekt? Informatie over de uitvraag en de selectieprocedure kunt u opvragen via r.de.ruig@leiden.nl, kwartiermaker exploitatie.